EU informiranje, komunikacija i vidljivost

Izrada internet stranice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskih strukturnih i investicijskih fonda. 
Naziv projekta:  Konzervatorsko-restauratorske usluge i izrada personaliziranih rokovnika
Kratki opis projekta:
KUSTODA d.o.o. skup je konzervatorsko-restauratorskih stručnjaka.
Radi se o revitalizaciji povijesnih knjigoveških tehnika, koje su danas svedene na minimum. Usluge obuhvaćaju konzervatorsko-restauratorske radove na knjižnoj i arhivskoj građi, te umjetninama na papiru. Doprinose očuvanju pisane i tiskane kulturne baštine, te povijesne i arhivske građe RH. Na ovaj način nastojimo popularizirati ručni rad i zaštititi ga od zaborava. Uz navedene usluge, Kustoda d.o.o. izrađuje personalizirane rokovnike koji se izdvajaju iz tržišne ponude masovne i serijske proizvodnje. Cilj je angažiranje kupaca u kreiranju personaliziranih rokovnika putem web trgovine. Izrada web stranice od vitalne je važnosti povećanje konkurentnosti. Svrha je poboljšanje vidljivosti i dostupnosti naših usluga i proizvoda.
Kako bismo osigurali jačanje tržišne pozicije i povećali konkurentnost primjenjujemo kvalitetna marketinška rješenja. Ovim projektom osigurali smo izradu internet stranice.
Cilj i očekivani rezultat projekta:
Cilj je reprezentativna internet stranica. Očekivani rezultat je povećana konkurentnost na EU tržištu.
Ukupnu vrijednost projekta: 180.000,00kn
Iznos koji je sufinancirala EU: 100.000,00kn
Razdoblje provedbe projekta: od 14.02.2019. do 13.02.2022.
Kontakt osobe za više informacija: Morana Barbara Lučić,  GSM +385 (0)99 366 9 366